Modent menyvalg

Når jeg er innlogget her på WordPress, får jeg opp en rekke menyvalg. En av hovedmenyene heter BLOGG-INFO. Under denne menyen, åpenbares en rekke valg. Et av dem er:

RAPPORTÉR SOM PUBLISERINGSMODEN.

Jeg holdt på å klikke på dette valget, første gang jeg hadde skrevet ferdig en bloggpost. Jeg stusset nok noe over ordet, men det var jo likevel akkurat dét bloggposten min var: Publiseringsmoden. Men så slo det meg at alle disse menyvalgene opprinnelig er skrevet på engelsk, og deretter oversatt til norsk. Av folk som kanskje ikke alltid briljerte med elevert språkføring i norsktimene.

Dermed klikket jeg ikke, men stanset i tide. Og rapporterte, korrekt nok, aldri bloggen min som MATURE.

Reklamer

En kommentar om “Modent menyvalg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s