Løsningen, ikke sant!

Det er alltid godt med enkle løsninger på vanskelige problemer. Derfor hilser gislus velkommen en FN-rapport som påpeker at det gir klimagevinst å bruke kondom. Det fører nemlig til at klodens befolkningsvekst begrenses, og dermed at det ikke blir fullt så mange mennesker som trenger elektrisitet, energi, drivstoff, brensel, varme og sånne derre miljøfarlige ting og sånt.

Ja, ikke sant? Helledussen, at ingen har tenkt på det før! Og hvorfor stoppe der? Tenk: For å unngå alle de derre skikkelig kjipe sultkatastrofene og alle sånne derre veldig, veldig dumme ting, assa så er det jo bare å ikke lage så innmari masse barn, da!

Ja, og hvorfor stoppe der? Folkens, ikke sant atte her er jo selve kremløsningen på alle verdens sorger og smerter! Ikke sant? Ja, for atte uten mennesker, så er det jo heller ikke noe sorg, og heller ikke noen som sulter og har det vondt og sånn, og uten noen mennesker er det jo ikke noen som lager trøbbel med klima våres og de miljøgreiene dersånn!

Reklamer

En kommentar om “Løsningen, ikke sant!

  1. Ja, la oss slutte oss til kirkens nødhjelps juleaksjon, og spre kondomens glade budskap! Hadde alle brukt kondom så hadde jo ikke Jesus trengt å bli født.. Men spørsmålet er vel om en kondom ville ha stoppet Den Hellige Ånd og unnfangelsen av Jesus.. Nei, av og til kjenner jeg en lengsel etter å bli katolikk, selv om jeg slett ikke er enig i pavens syn på prevansjon. Kall meg gjerne gammeldags, men jeg synes det er umusikalsk å pynte juletrær med kondomer og engler.. Skulle tro KN hadde annsatt Oslo Citys PR-sjef..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s