Sykemelding

Etter råd fra Rolf Skrede og Arne Johannessen sykemelder jeg meg herved fra jobben som hjemmeværende far. Målet for sykemeldingen er høyere kontantstøtte (ja, og å bli frisk, da).

Eventuelle henvendelser fra pressen skjer til PR-avdelingen. Men vær rask; etter planen blir det meste av PR-staben borte fra jobb fom. mandag, pga. et varslet kollektivt influensautbrudd i løpet av helgen, det har nemlig vært litt skralt med overtidsbetaling den siste tiden.

Jeg blir trolig også å treffe på Facebook i sykemeldingsperioden.

*

(PS. Dette er ikke en aksjon! Jeg føler meg bare ikke så veldig, veldig superpigg i dag. Kan være jeg brygger på noe større. Så greit å ta tre dager hjemme nå, og så får jeg se. Tar det litt dag for dag. Håper jeg blir bedre snart. DS.)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s