Snill gutt klager også

Som kunde er jeg en nokså snill gutt, tror jeg.

Men ikke alltid. Jeg har mine luner.

I dag har jeg sendt ikke mindre enn tre klager. Berettigede sådanne.
Man må si ifra! Hvorfor holde munn, når man kan si ifra?

KLAGE 1 gikk til NSB
…fordi det ikke går an å reservere plass til barnevogn samtidig med billettbestillingen på Internett. Man får beskjed om å ringe NSB for å gjøre slik barnevognreservasjon. Vi prøvde, men der var det jo ingen som tok telefonen. Og da avreisedagen kom, var det ikke plass til flere barnevogner på toget. Så da måtte reisen utsettes 4 timer.

KLAGE 2 gikk til STATOIL
…på grunn av de to små eplene jeg kjøpte til den nette sum av kr. 26,50. For da jeg åpnet pakken var de rådyre fruktene både tørre og skrukkete. Da følte jeg meg dobbelt lurt: Elendig pris, elendig kvalitet.

KLAGE 3 gikk til NRK
…fordi de har gjort det så inn i hampen vanskelig (umulig!?) å høre på nettradio – hvis man da ikke er blant de mange som bruker en helt grei Windows-maskin og ferdiginstallerte Internet Explorer.

Men hjelper det å klage?
Jeg vet ikke.
Jeg håper det.

Men når jeg skriver mine små klager, passer jeg nøye på så jeg ikke lar irritasjonen lyse for sterkt igjennom. Jeg har jobbet i butikk selv, og jeg har nok erfart at humørløs og selvrettferdig sutring kan gjøre det svært lite fristende for den ansatte å være hjelpsom og imøtekommende – selv om kunden skulle ha aldri så rett.

Så det gjelder å klage med godt humør!

Reklamer

En kommentar om “Snill gutt klager også

  1. Jeg har høy klageterskel. Men er gift med en dame som har lav klageterskel. Man skal få det man betaler for, mener hun. Jeg er selvsagt enig i det. Men likevel. Men for litt siden prutet jeg et par sko ned fra 30% til 50% rabatt. Jeg sa at jeg ikke var helt fornøyd med at den ene skoen hadde vært utstillingsmodell, og derfor var ørlite grann slitt. Dette var greit for ekspeditøren. Jeg var stolt. Stolt var også min bedre halvdel. Alle var glade. Til og med de i butikken var glade. Så fint kan det altså være å klage.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s