Den første post…

…er egentlig ikke annet enn slags test, for å se om jeg har gjort alt riktig, noe jeg i grunnen kjenner på meg at jeg har, men likevel altså, denne lille testen for å se om jeg har gjort alt riktig.

Her sitter man altså og blogger, og hva skal man blogge om? Det vil man nok finne ut. Jeg er teologistudent og redaktør i Ropet fra Øst, magasinet til Norsk Misjon i Øst. Ellers spiller og skriver jeg litt her og der. Norsk Misjon i Øst støtter kristent arbeid i land hvor man ikke er fri til å utøve sin tro i henhold til Menneskerettighetenes §18. Jeg vet allerede at ulike tanker som springer ut av dette vil bli et gjennomgangstema i mine poster. Ellers vil det storartede Oslobandet Titus bli ofret noen ord (og sikkert også lydfiler).

Så da er det bare å vente og se – nå er det aller først natt…!

Reklamer

7 kommentarer om “Den første post…

  1. Den første post eg høyra fekk frå bror min, frå han Gisle. Det vart så fint, det vart så godt, det kunne gråten stogga.

  2. Forresten er det skammelig at du ikke har lagt inn noen link til bloggen min her! Hør, hør! Gjør, gjør!

  3. Ai, allerede før jeg har rukket å skrive noe som helst fornuftig (eller ufornuftig) har jeg fått hele 4 comments! Så hyggelig! Takk for det, Randi C., Camilla, Sindre og… ja, Sindre.

  4. Ser du har skrevet «bandet VÅRT» – er det et spark til meg og min link «Mitt band TITUS»? Lurte fælt på hva jeg skulle skrive, for det er jo ikke MITT band – men jeg syntes også det ble litt diffust å skrive «VÅRT», for hvem er det «vi» som da skriver? Her har vi valgt forskjellig. Men jeg respekterer ditt valg og aksepterer deg likevel som menneske på lik linje med andre.

  5. Takk for din rørende respekt for meg som menneske! Men sant å si vaklet jeg mellom «mitt» og «vårt» helt frem til siste sekund før publisering. Dog: Et spark? Neppe. Knapt nok et lite knips i luften. Alas!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s